.jpg

Tisztelt Szülők!

 

 
Tájékoztatjuk Önöket néhány gyermeküket érintő fontos változásról, valamint ismételten felhívjuk figyelmüket a kötelezően betartandó intézményi szabályokra.
Az intézménybe szigorúan csak orrot és szájat eltakaró maszkban léphetnek be a szülők. Sál, kendő, póló felhúzása nem elfogadható. Épületbe lépés után megkérjük Önöket mindenképpen használják a kézfertőtlenítőt!
 
2020. szeptember 24. napjától minden óvodai dolgozó a munkaideje teljes időtartamára orrot-szájat eltakaró maszkot visel. A maszk viselése alól csak az udvari tartózkodás ideje alatt mentesülnek a dolgozók, de csakis a másfél méteres távolságtartás betartása mellett.
 
A beszoktató kiscsoportosok kivételével otthoni játékot (plüssök, alvóka, nyonyóka, pelenka stb.) behozni szigorúan TILOS!
Az óvodát csak egészséges gyermek és szülő látogathatja!
2020. október 1. napjától minden reggel megmérjük az óvodás gyermekek testhőmérsékletét, a csoportszoba ajtajában, mielőtt belépne gyermekük a csoportszobába.
Ha 37,5 C fölött van a testhőmérséklet a gyermeket haza küldjük és csak orvosi igazolással jöhet ismét óvodába.
 
A testhőmérséklet mérést, - amennyiben hőemelkedést tapasztalunk – a kontroll hónalj mérést a szülőnek kötelezően meg kell várnia!
Megkérjük a szülőket, hogy gyermeküket kizárólag egy felnőtt hozza óvodába és egy felnőtt jöjjön érte délután is!
A gyermeköltözőben 5 felnőttnél többen nem tartózkodhatnak!
 
Kérjük Önöket, hogy pozitív hozzáállással segítsék munkánkat, készítsék fel gyermeküket arra, hogy az óvónéniken, dajkanéniken ezentúl szájmaszk lesz, valamint a reggeli kötelező testhőmérséklet mérésről is legyenek gyermekeiknek információik.
Továbbá arra kérjük Önöket, hogy az óvodában, öltözőkben, udvaron való tartózkodás idejét a lehető legrövidebbre csökkentsék, beszélgetéssel ne tartsák fel az óvoda dolgozóit.
 
  

Kérem mindannyiuk felelősségteljes, támogató együttműködését!

Vigyázzunk egymásra!

 

Köszönettel: Fekete Valéria Óvodavezető