.png

Tisztelt Szülők!

Dr. Papp László Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármester tájékoztatója alapján:

 

 

A koronavírus vészhelyzetre tekintettel megváltozik az önkormányzati fenntartású óvodák és bölcsödék munkarendje. 2020. március 16-tól bezárnak, de március 20-ig ügyeleti rendben működnek óvodáink, bölcsödéink. Ennek értelmében rendkívül indokolt esetben, kizárólag akkor, ha az elhelyezésről a szülő gondoskodni nem tud, ebben az időszakban az az intézmény, amelyet eddig is látogattak, fogadja a gyermeket.

Kérjük a szülőket, hogy a vészhelyzetre tekintettel otthoni körülmények között gondoskodjanak a gyermekek elhelyezéséről és az operatív törzs ajánlásainak megfelelően a gyermekek felügyeletét ne időskorúakra, ne a nagyszülőkre bízzák.

 

2020. március 23-tól az intézmények már nem fogadnak gyermekeket, és csak a kijelölt ügyeletet adó intézmények állnak rendelkezésre azon gyermekek számára, akiket szüleik napközben nem tudnak biztonságos körülmények között elhelyezni, a kijelölt, ügyeletet adó intézményről március 19-ig kapnak tájékoztatást.

 

Kérjük a szülőket, hogy a közétkeztetés tekintetében 2020. március 17-ig nyilatkozzanak a vészhelyzet időszakára a gyermekük étkeztetését ezen nyilatkozat alapján tudják megszervezni!

 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!